Trouwen op Kasteel Hoekelum

Trouwen op Kasteel Hoekelum

Jullie trouwdag is natuurlijk de mooiste dag in jullie leven. Bij die dag hoort een prachtige trouwlocatie. Eentje die jullie het stralende middelpunt laat zijn, samen met alle gasten.

Kasteel Hoekelum ligt op de Veluwe in Bennekom in een schitterende bosrijke omgeving. Rondom het kasteel zijn diverse locaties om mooie trouwfotos te maken. Zo kun je foto?s maken bij het poppenhuisje, prieeltje, koetshuis of bij de vijvers. Landgoed Hoekelum is de perfecte plek om in het huwelijksbootje te stappen.

Ja ik wil
Krul
Bijzondere trouwlocatie

Bijzondere trouwlocatie

Bij Kasteel Hoekelum beleef je jullie bruiloft op een unieke trouwlocatie. Vanuit de prachtige trouwzaal hebben jullie een romantisch uitzicht. Een korte wandeling met bruiloftsgasten over de paadjes rondom het kasteel is genoeg om een sfeervolle fotolocatie te vinden.

Locatie & prijzen
Eten & Drinken

Eten & Drinken

Jullie gasten genieten van een heerlijk diner en jullie snijden een fantastische bruidstaart aan. Tijdens de receptie en bruiloftsfeest kunnen jullie rekenen op feestelijke hapjes en drankjes.

Bekijk de menukaart
Overnachting na bruiloftsfeest
De mooiste dag van...

Alles voor een fantastische bruiloft

Kasteel Hoekelum is een feestelijke trouwlocatie met smakelijke catering voor receptie, diner en bruiloftsfeest. Overnacht in het kasteel en geniet rustig na met een uitgebreid ontbijt. Neem contact op om te reserveren of voor meer informatie.

Contact