Trouwen op Kasteel Hoekelum

Jullie trouwdag is bijzonder moment in jullie leven. Jullie gaan het JA-woord aan elkaar geven. Bij deze bijzondere gelegenheid hoort een bijzondere locatie. Bij Kasteel Hoekelum zijn er diverse mogelijkheden om van jullie bruiloft jullie droombruiloft te maken. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Wij nodigen jullie graag uit op Kasteel Hoekelum om gezamenlijk alle ideeen en mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil
Krul
Ceremonie

Ceremonie

Het ja woord daadwerkelijk aan elkaar geven, binnen in ons kasteel in een van onze stijlvol ingerichte zalen of op een zomerse dag in onze private tuin.

Proost!

Proost!

Heb jullie ja tegen elkaar gezegd? Gefeliciteerd! Tijd om te proosten met jullie gasten en te genieten van een heerlijke bruistaart! Om vervolgens jullie prachtige dag vast te leggen op camera, terwijl jullie gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Diner

Diner

Geniet van een mooi samengesteld meergangen diner of een buffet met warme en koude gerechten. Onze team van koks bereiden graag de mooiste gerechten in het souterrain van het kasteel, waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn.

Time to party!

Time to party!

Sluit jullie trouwdag in stijl af en vier samen met jullie gasten de liefde! Naast onze prachtige zalen in het kasteel, fungeert het Koetshuis ook als perfecte locatie voor jullie feest. Een ding is zeker; het wordt gegarandeerd een groot feest!

Overnachten

Overnachten

Na een spetterend feest kunt u samen met uw gasten blijven slapen. Kasteel Hoekelum beschikt in totaal over 14 stijlvolle tweepersoonskamers. Na een heerlijke overnachting te hebben gehad, kunnen jullie de trouwdag nog even nabespreken met jullie gasten tijdens een uitgebreid ontbijt. Om vervolgens gezamenlijk jullie trouwlocatie te verlaten en van tijd tot tijd deze prachtige herinnering weer op te halen.

Bekijk kamers
De mooiste dag

De mooiste dag

Kasteel Hoekelum is een officiële trouwlocatie. Dit biedt de mogelijkheid om jullie gehele trouwdag van het begin tot het eind op ons landgoed te vieren! Samen met ons kunnen we uw trouwdag plannen naar uw wensen. Samen maken we van ideeën momenten, om er vervolgens een prachtige herinnering aan over te houden. We hopen ook jullie speciale dag te mogen verzorgen, dus wie weet tot ziens.

 

Alles voor een fantastische bruiloft

Kasteel Hoekelum is een feestelijke trouwlocatie met smakelijke catering voor receptie, diner en bruiloftsfeest. Overnacht in het kasteel en geniet rustig na met een uitgebreid ontbijt. Neem contact op om te reserveren of voor meer informatie.

Contact