Overnachten op Kasteel Hoekelum

Komt u ook overnachten in een rijksmonument? Kasteel Hoekelum werd rond 1735 geheel herbouwd en omstreeks 1914 verbouwd naar ontwerp van Johan Wilhelm Hanrath.Het 18e eeuws huis is gelegen op een landgoed van 112 hectare. Rond het landhuis is een park aangelegd in de stijl van onder andere Johan David Cocher. In het park bevindt zich naast een prachtige natuur ook heel veel andere monumentale objecten. Het bos is direct naast het landgoed gelegen.

Hotelkamer boeken
Krul
Veertien sfeervolle kamers

Veertien sfeervolle kamers

Op ons landgoed bevinden zich in totaal veertien tweepersoonskamers. Deze bevinden zich zowel in het Kasteel als in het Koetshuis. Na een heerlijke nachtrust kunt u uitgerust plaatsnemen aan een voor u ingedekte tafel in een van onze authentieke zalen.

Bekijk de kamers
Voorzieningen kamer

Voorzieningen kamer

Elke kamer is uitgerust met een minibar, nespresso apparaat en theekoker. Elke kamer heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. U kunt in het Kasteel en Koetshuis gratis wifi gebruiken. Er is een elektrische oplaadpaal op ons parkeerterrein. Parkeren is voor bezoekers gratis. Het hotel biedt haar gasten overnachting inclusief ontbijt. Lunch en diner is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.

Hotelkamer boeken bij Kasteel Hoekelum

Boeken