Kasteel Hoekelum voor zakelijke ontmoetingen

Kasteel Hoekelum een plek die het hele jaar voldoet aan je verwachtingen. Als u op zoek bent naar een historische, inspirerende en rustige natuurlijke locatie voor vergaderingen, teamdagen, brainstormsessies, productpresensaties, zakelijk borrel of diner. De zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten. Ervaar tijdeloze elegantie en persoonlijke service.

Meeting plannen
Krul
Koetshuis

Koetshuis

Een private gebouw, bestaande uit een ruime plenairezaal en een subruimte. De openslaande deuren bieden toegang tot het besloten terras. Het pand ligt in een bosrijke omgeving. De zaal biedt een capaciteit van 15 tot 80 personen. Voor gerechten tijdens de meeting verwijzen we u naar "culinair".

Zakelijk arrangementen
Bibliotheekkamer

Bibliotheekkamer

Een intieme vergaderruimte geschikt voor groepen tot 12 personen. De eeuwenoude boeken in de serre in combinatie met de natuurlijke doorkijk door de raampartij, zal uw inspiratie tot bloei laten komen. Voor gerechten tijdens de meeting verwijzen we u naar "culinair".

Zakelijke arrangementen
Muziekzaal

Muziekzaal

Een historsche zaal uit 1735, waar de muzikale stucwerken samenkomen met het portret van de laatste adelijke bewoner; Karel Gerrit Willem Baron van Wassenear. De muziekzaal is geschikt voor een groep van maximaal 40 personen. Voor gerechten tijdens de meeting verwijzen we u naar "culinair".

Zakelijk arrangementen

Inspirerende vergaderingen bij Kasteel Hoekelum

Dankzij de nodige faciliteiten, eten en drinken en een inspirerende ambiance is vergaderen bij Kasteel Hoekelum altijd een succes.
Neem contact op om een afspraak te maken, vraag naar de uitgebreide arrangementen of een aanpak op maat.

Contact