Kasteel Hoekelum voor zakelijke ontmoetingen

Kasteel Hoekelum voor zakelijke ontmoetingen

Zoek je een unieke locatie in Gelderland voor jouw vergadering, presentatie of training? Kasteel Hoekelum in Bennekom heeft prachtige, inspirerende vergaderzalen midden op de Veluwe. Dankzij de uitstekende faciliteiten en persoonlijke, intieme sfeer wordt jouw zakelijke ontmoeting een succes! 

Tijdens jouw verblijf zal het je op culinair gebied aan niets ontbreken. Je hebt ruime keuze uit een uitgebreid lunchbuffet, een warm en koud buffet, luxe diner met wijnarrangement of een borrel met warme en koude garnituurhapjes. Geniet van ontspanning na jouw zakelijke ontmoeting in een van onze sfeervolle ruimtes of op het buitenterras. 

Heb je na een meeting zin om te blijven? Bij Kasteel Hoekelum kun je overnachten in één van onze prachtige gastenkamers. Na een overnachting kun je uitgerust aanschuiven aan ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Meeting plannen
Krul
Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie

Maak vergaderingen bruisend en inspirerend in één van de zalen van Kasteel Hoekelum. Dankzij de prachtige omgeving en bijzondere locatie ontstaan nieuwe ideeën gegarandeerd. De vergaderruimtes zijn voorzien van uitstekende faciliteiten.

U vergadert al bij ons vanaf € 27,00,- inclusief koffie, thee en 4 uur vergaderruimte. 

Locatie & prijzen
Eten & drinken voor vergaderingen
Overnachten na vergadering

Overnachten na vergadering

Niets is zo belangrijk als goede nachtrust. Overnacht na een intensieve vergadering bij Kasteel Hoekelum en kom weer helemaal tot rust. Maak jouw keuze uit de 12 tweepersoonskamers of de eenpersoonskamer. De kamers bevinden zich in het kasteel en het koetshuis. 

Logies tweepersoonskamer v.a. € 85,00
Logies eenpersoonskamer v.a. € 62,50

 

Bekijk de kamers

Inspirerende vergaderingen bij Kasteel Hoekelum

Dankzij de nodige faciliteiten, eten en drinken en een inspirerende ambiance is vergaderen bij Kasteel Hoekelum altijd een succes.
Neem contact op om een afspraak te maken, vraag naar de uitgebreide arrangementen of een aanpak op maat.

Contact