Kamers

Balkon kamer
Zoom

Balkon kamer

Landelijk ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Country kamer
Zoom

Country kamer

Sfeervol ingerichte tweepersoonskamer. De country kamer is voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

De Blauwe Kamer
Zoom

De Blauwe Kamer

Sfeervol ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Landelijke kamer
Zoom

Landelijke kamer

Romantisch ingerichte tweepersoonskamer met balkon. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Romantische kamer
Zoom

Romantische kamer

Romantisch ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Terug naar begin