Kamers

Balkon kamer
Zoom

Balkon kamer

Landelijk ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

De Blauwe Kamer
Zoom

De Blauwe Kamer

Sfeervol ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

De Green Room
Zoom

De Green Room

Sfeervol ingerichte tweepersoonskamer. De green room is voorzien van douche, toilet, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Landelijke kamer
Zoom

Landelijke kamer

Romantisch ingerichte tweepersoonskamer met balkon. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Romantische kamer
Zoom

Romantische kamer

Romantisch ingerichte tweepersoonskamer. De kamers in ons sfeervolle kasteel zijn voorzien van douche, toilet, tv, gratis (WIFI) draadloze internetaansluiting en minibar met een koffie en thee gelegenheid.

Terug naar begin