Een kasteel met een excellente keuken

Een bezoek aan Kasteel Hoekelum is niet compleet zonder kennismaking met ons culinaire assortiment. Lunch, diner, buffet of toch liever een high tea, alles is mogelijk! De chefs van Kasteel Hoekelum geloven erin dat samen met uw wensen zij de beste smaakbeleving neer kunnen zetten. Zo overtreffen wij niet alleen jouw verwachtingen, maar ook die van alle aanwezige gasten.

Kom gerust langs om alle opties te bespreken en ontdek welke mogelijkheden het beste bij uw wensen aansluiten!

Contact
Krul
High Tea

High Tea

Gezellig 2 uur lang tafellen en genieten van zoete bites en hartige hapjes. We hebben meerdere zalen in het Kasteel, voor kleine en grote gezelschappen. Bij mooi weer kunnen wij de High Tea serveren op het terras.

Bekijk de mogelijkheden
Diner

Diner

In ons Kasteel kunt u genieten van een diner met smaak- en sfeerbeleving met een selectie van passende wijnen? Wij stellen samen met u een meergangen diner samen, passend bij de wensen/dieetwensen van uw groep. 

Bekijk de mogelijkheden
Buffet

Buffet

Liever geen zittend diner? Dan sluit een koud en warm buffet perfect aan bij uw wensen. Samen met uw gasten kunt u genieten van een verscheidenheid aan gerechten. Voor elk wat wils! Ook kan tijdens een buffet gewisseld worden van tafel, wat zorgt voor een leuke dynamiek.

Bekijk de mogelijkheden
Lunch

Lunch

Voor de organisatie van een zakelijke lunch, dan wel een lunch voor het vieren van een speciale gelegenheid, kunnen wij u een passend concept aanbieden.

Bekijk de mogelijkheden
Picknick

Picknick

Bij Kasteel Hoekelum komen het gazon, de vijvers en de eeuwenoude bomen samen op een landgoed. De perfecte plek dus voor een gezellige picknick. Kasteel Hoekelum regelt een aangeklede picknick voor jouw gezelschap op het landgoed.

Bekijk de mogelijkheden

Smakelijk verblijf bij Kasteel Hoekelum

Trakteer jezelf en gasten op heerlijke hapjes, een luxe diner of sfeervolle high tea. De keuken van Kasteel Hoekelum staat klaar om al jouw wensen te realiseren. Reserveer het kasteel of maak een afspraak voor meer informatie.

Contact