Locatie & Prijzen

Locatie & Prijzen

Van training, cursus, workshop tot presentaties, vergaderingen en andere zakelijke gelegenheden. Kasteel Hoekelum in Bennekom biedt uitgebreide faciliteiten voor iedere meeting. Denk aan audiovisuele apparatuur en een flipover voor de ideale setting tot maximaal 85 personen.

Het Hoekelum-team staat voor gastvrijheid. Je bent dus zeker dat iedereen een warm welkom krijgt. Zo zorgen we voor een positieve start van iedere zakelijke bijeenkomst. We adviseren je graag welke elementen jouw meeting succesvol maken.

Plan jouw meeting
Krul

Mogelijkheden & Prijzen

Van hapjes en drankjes tot warm en koud buffet of uitgebreid diner. Neem contact op en maak een afspraak om alle mogelijkheden bij Kasteel Hoekelum te ontdekken.

Contact
Locatie & Prijzen
Locatie & Prijzen
Locatie & Prijzen
Locatie & Prijzen

Conferentieoord Kasteel Hoekelum

Conferentieoord Kasteel Hoekelum is door de schitterende omgeving, de uitstekende faciliteiten, maar bovenal de persoonlijke en huiselijke sfeer een unieke locatie voor uw vergadering, presentatie en training.

Het Kasteel biedt u vergaderzalen met een prachtige ambiance van oude schilderijen, meubels en kunstwerken. Het naastgelegen Koetshuis is modern, maar sfeervol ingericht. De vergaderruimtes kunnen uitgerust worden met alle benodigde audiovisuele apparatuur. De totale vergadercapaciteit bedraagt 85 personen.

Sfeer voor succesvolle business

Sfeer voor succesvolle business

De stijlvolle inrichting van het kasteel kenmerkt zich door oude schilderijen, meubels en kunstwerken. Vanuit de verschillende zalen heb je prachtig uitzicht op het landgoed. Die inspirerende omgeving brengt nieuwe idee?n op tafel. Neem contact op voor meer informatie over vergaderen bij Kasteel Hoekelum.