Trouwlocatie & prijzen

Trouwlocatie & prijzen

Trouwen in een echt kasteel. Het lijkt een sprookje, maar wij maken het werkelijkheid. Bij Kasteel Hoekelum, tussen Ede en Bennekom, hebben jullie een elegante locatie met romantisch uitzicht op de omgeving. Kies voor de Muziekzaal of het Koetshuis. Jullie ceremonie kan zelfs buiten plaatsvinden. Het kasteel is omringd door een prachtige vijverpartij, koetshuis, poppenhuisje en prieeltje.

Kasteel Hoekelum biedt allerlei mogelijkheden voor foto?s op jullie trouwdag. Een korte wandeling met gasten brengt jullie bij de vijvers, het koetshuis of bossen. Kies jullie favoriete plek om een onvergetelijke dag vast te leggen.

Ja ik wil
Krul

Mogelijkheden & Prijzen

Van hapjes en drankjes tot warm en koud buffet of uitgebreid diner. Neem contact op en maak een afspraak om alle mogelijkheden voor jullie trouwdag bij Kasteel Hoekelum te ontdekken.

Contact

Alles geregeld

Het team van Kasteel Hoekelum heet jullie graag welkom. Vroeg in de ochtend voor de styling of op een later tijdstip voor diner, receptie of bruiloftsfeest. Gastvrouw Esther van Holland en haar team helpen jullie graag om jullie bruiloft tot een daverend succes te maken.

Contact
De mooiste dag van...