Een kasteel met een excellente keuken

Een kasteel met een excellente keuken

Voor jouw feest, receptie of vergadering heb je natuurlijk zin in lekker eten en drinken. Speciaal voor jou verzorgt onze chef-koks Henk-jan van Ee en Dennis Kool een uitgebreid aanbod. Lunch, diner, high tea, hapjes, amuses of buffetten: alles is mogelijk. Bij Kasteel Hoekelum houden wij rekening met eventuele dieten, allergien, vegetarisch en persoonlijke wensen. Zo overtreffen wij de verwachtingen van jou en je gasten.

Kom gerust even praten over jouw wensen! Kasteel Hoekelum garandeert smakelijke en hoge kwaliteit.

Contact
Krul
High Tea

High Tea

Heerlijke High Tea van Kasteel Hoekelum.

Kom genieten 2 uur lang van heerlijke zoete en hartige lekkernijen op Kasteel Hoekelum. Onze high tea bestaat uit een blondie, muffin, sandwiches, mini donut, appelgebakje met vanille en slagroom, bonbon, scones en dessert.

Ook heeft u 2 uur lang onbeperkt thee. De high tea kost 26,50 p.p. en is te reserveren vanaf 12 personen.

Contact
Picknick

Picknick

Kom op zondag tussen 11.00 en 14.00 uur gezellig picknicken bij Kasteel Hoekelum en zoek een mooi plekje op het landgoed. De picknick bestaat voor de volwassenen uit: tonijnsalade, eiersalade, hummus met paprika en tomaat, diverse soorten broodjes, muffin van chocolade, verse fruitsalade, donut, koffie of thee en een vers sapje.
Voor de kinderen zit er in de picknickkrat: yoghurt, muffin van chocolade, broodjes met zoetigheden, donut, flesje appelsap, en waterijsje.

U kunt de picknickkrat uiterlijk vrijdag voor 16.00 uur bestellen via [email protected]. U ontvangt altijd een bevestiging van u reservering, deze dient u mee te nemen. De kosten van de picknick zijn voor volwassenen is 21,50 p.p. en voor kinderen 10,50 per kind.

Contact

Smakelijk verblijf bij Kasteel Hoekelum

Trakteer jezelf en gasten op heerlijke hapjes, een luxe diner of sfeervolle high tea. De keuken van Kasteel Hoekelum staat klaar om al jouw wensen te realiseren. Reserveer het kasteel of maak een afspraak voor meer informatie.

Contact