Een kasteel met een excellente keuken

Een kasteel met een excellente keuken

Voor jouw feest, receptie of vergadering heb je natuurlijk zin in het lekkerste eten en drinken. Speciaal voor jou verzorgt onze chef-kok Dennis Kool een uitgebreid aanbod. Lunch, diner, hapjes, amuses of buffetten: alles is mogelijk. Bij Kasteel Hoekelum in Bennekom passen we onze cateringdiensten aan op jouw persoonlijke wensen. Wij houden rekening met eventuele diëten, allergieën en vegetarische wensen. Zo overtreffen wij de verwachtingen van jou en je gasten. Ook hebben we ons terras en restaurant open voor passanten van woesdag tot en met zondag van 11:00 to 17:00 uur. U kunt op ons terras genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch of een borrel met borrelplank. 

Onze keuken is erg flexibel. We bieden een uitgebreid assortiment. Van verfijnde garnituurhapjes, lunches, warm en koud buffet tot compleet verzorgde feesten. Het gebeurt allemaal in de keuken van Kasteel Hoekelum in Gelderland. Kom gerust even praten over jouw wensen! Kasteel Hoekelum garandeert smakelijke en hoge kwaliteit.

Contact
Krul
Restaurant

Restaurant

Ons restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur voor passanten. Kom gezellig langs voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of borrel met borrelplank. Naast de lunchkaart is het ook mogelijk om een warme lunch geserveerd te krijgen voor bijeenkomsten en zakelijke afspraken. Dit moet uiterlijk een week voor aankomst aangegeven zijn bij ons. 

Contact

Menu kaart

Contact
High Tea

High Tea

Heerlijke High Tea bij kasteel Hoekelum. De high tea duurt 2 uur en is €25,- p.p. met een minimum van 2 personen. In deze 2 uur kunt u genieten van heerlijke lekkernijen als een blondie, muffin, sandwich, mini donut, chocolade koek, theegebakje en een bonbon.

Ook heeft u 2 uur lang onbeperkt heerlijke thee.

Contact
Kom op zondag picknicken bij Kasteel Hoekelum.

Kom op zondag picknicken bij Kasteel Hoekelum.

De picknick bestaat voor de volwassenen uit: Tonijnsalade, eiersalade, hummus met paprika en tomaat, diverse soorten broodjes, muffin van chocolade, verse fruitsalade, donut, koffie of thee en een vers sapje. Voor de kinderen zit er in de picknick krat een yoghurt, muffin van chocolade, broodjes met zoetigheden, donut, flesje appelsap en kunnen ze een waterijsje komen halen.

U kunt de picknick krat elke donderdag bestellen voor 16:00 uur op [email protected]. U geeft in de mail aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen tussen de 4 - 12 jaar u komt en eventuele dieetwensen. Het landgoed kunt u gebruiken tussen 11:00 uur en 14:00 uur. Geef uw aankomsttijd door van tevoren dan houden we hier rekening mee met de voorbereiding, zodat de prodcuten vers zijn. De kosten van de picknick zijn voor volwassenen € 19,50 p.p. en voor kinderen € 9,50 per kind. U ontvangt altijd een bevestiging van u reservering deze dient u mee te nemen naar de picknick. Betalen kunt u doen op de dag zelf met pin.

Contact

Smakelijk verblijf bij Kasteel Hoekelum

Trakteer jezelf en gasten op heerlijke hapjes, een luxe diner of sfeervolle high tea. De keuken van Kasteel Hoekelum staat klaar om al jouw wensen te realiseren. Reserveer het kasteel of maak een afspraak voor meer informatie.

Contact