Een kasteel met een excellente keuken

Een kasteel met een excellente keuken

Voor jouw feest, receptie of vergadering heb je natuurlijk zin in het lekkerste eten en drinken. Speciaal voor jou verzorgt onze chef-kok Dennis Kool een uitgebreid aanbod. Lunch, diner, high tea, hapjes, amuses of buffetten: alles is mogelijk. Bij Kasteel Hoekelum in Bennekom passen we onze cateringdiensten aan op jouw persoonlijke wensen. Wij houden rekening met eventuele diëten, allergieën en vegetarische wensen. Zo overtreffen wij de verwachtingen van jou en je gasten. 

Kom gerust even praten over jouw wensen! Kasteel Hoekelum garandeert smakelijke en hoge kwaliteit.

Contact
Krul
Restaurant

Restaurant

Ons terras is geopend van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur voor passanten en hotelgasten. Kom gezellig langs voor een heerlijke lunch of borrel. Reservering vooraf is gewenst/ verplicht. I.v.m. groepsreserveringen en partijen, is ons restaurant soms gesloten. Naast de lunchkaart is het ook mogelijk om een warme lunch geserveerd te krijgen voor bijeenkomsten en zakelijke afspraken. Dit moet uiterlijk een week voor aankomst aangegeven zijn bij ons. Contact

Menu kaart

Contact
High Tea

High Tea

Heerlijke High Tea van Kasteel Hoekelum.

U kunt nu ook een high tea afhalen voor €20,00 p.p. Maak er thuis met een klein gezelschap alsnog een feestje van. 

 

De high tea duurt 2 uur en is €25,- p.p. met een minimum van 2 personen. In deze 2 uur kunt u genieten van heerlijke lekkernijen als een blondie, muffin, sandwiches, mini donut, theegebakje, bonbon, vers fruit en scones.

Ook heeft u 2 uur lang onbeperkt heerlijke thee.

Contact
Picknick

Picknick

Kom op zondag tussen 11.00 en 14.00 uur gezellig picknicken bij Kasteel Hoekelum en zoek een mooi plekje op het landgoed. De picknick bestaat voor de volwassenen uit: tonijnsalade, eiersalade, hummus met paprika en tomaat, diverse soorten broodjes, muffin van chocolade, verse fruitsalade, donut, koffie of thee en een vers sapje.
Voor de kinderen zit er in de picknickkrat: yoghurt, muffin van chocolade, broodjes met zoetigheden, donut, flesje appelsap, en waterijsje. 

U kunt de picknickkrat uiterlijk op vrijdag voor 16.00 uur bestellen via [email protected]. U ontvangt altijd een bevestiging van u reservering, deze dient u mee te nemen. De kosten van de picknick zijn voor volwassenen is €19,50 p.p. en voor kinderen €9,50 per kind. 

Contact

Smakelijk verblijf bij Kasteel Hoekelum

Trakteer jezelf en gasten op heerlijke hapjes, een luxe diner of sfeervolle high tea. De keuken van Kasteel Hoekelum staat klaar om al jouw wensen te realiseren. Reserveer het kasteel of maak een afspraak voor meer informatie.

Contact