Overnachten op Kasteel Hoekelum

Overnachten op Kasteel Hoekelum

Komt u ook overnachten in een rijksmonument? Kasteel Hoekelum werd rond 1735 geheel herbouwd en omstreeks 1914 verbouwd naar ontwerp van Johan Wilhelm Hanrath. Het 18e eeuws huis is gelegen op een landgoed van 112 hectare. Rond het landhuis is een park aangelegd in de stijl van onder andere Johan David Cocher. In het park bevindt zich naast een prachtige natuur ook heel veel andere monumentale opjecten. Het bos is direct naast het landgoed gelegen. 

Krul
Dertien sfeervolle hotelkamers

Dertien sfeervolle hotelkamers

Kasteel Hoekelum beschikt over 12 sfeervolle tweepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer. Drie van onze hotelkamers beschikken over een riant balkon. Dit balkom heeft uitzicht over de bossen en vijverpartij. 

Voorzieningen hotelkamer

Voorzieningen hotelkamer

Elke hotelkamer is uitgerust met een minibar, nespresso apparaat en theekoker. Verder beschikt ons hele hotel over gratis wifi en hebben we een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Van woensdag tot en met zondag kunt u op ons terras heerlijk lunchen. In de omgeving bevinden zich verschillende restaurant waar u ’s avonds kunt dineren. 

Prijzen

Prijzen

U kunt bij ons na uw overnachtig ook heerlijk ontbijten in ons souterrain. De prijzen voor een ontbijt zijn €15,00 p.p. 

Logies tweepersoonskamer v.a. € 85,00
Logies eenpersoonskamer v.a. € 70,00

 

Bekijk de kamers
Dineren

Dineren

Voor onze hotelgasten bieden wij een 4-gangenverrassingsmenu aan waarbij u kunt kiezen tussen vlees en vis. Daarnaast bieden wij ook enkel een hoofdgerecht of een kindermenu aan. 

Kinderen kunnen kiezen tussen een hamburger of saté met friet en krijgen ook een dessert.

 

Prijzen

4-gangen verrassingsmenu: € 42,50

Hoofdgerecht: € 22,50

Kindermenu: €20,00

Hotelkamer boeken bij Kasteel Hoekelum

Boeken